EDİRNE ADLİYESİ
6 Haziran Ceza İnfaz Personeli Günü İlimizde Kutlandı

Adalet Bakanlığı tarafından 6 Haziran gününün, Ceza İnfaz Personeli Günü olarak kutlanılmasına karar verilmesi dolayısıyla, Cumhuriyet Başsavcılığımız koordinesinde ilimizde çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlayan programa, ilimizde görev yapan Ceza İnfaz Kurumu Müdürleri, Denetimli Serbestlik Müdürü ve Ceza İnfaz Personelleri katılım sağladı. 

6 Haziran Ceza İnfaz Günü etkinlikleri kapsamında; Edirne Ceza İnfaz Kurum Müdürleri, Edirne Denetimli Serbestlik Müdürü ve Ceza İnfaz Personelleri Cumhuriyet Başsavcımız Tuğan SARICA, Cumhuriyet Başsavcı Vekilimiz Halis İPEK ve Ceza İnfaz Kurumlarından sorumlu Cumhuriyet Savcımız İbrahim BALABAN’a ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretlerde, Ceza İnfaz Personeli Günü kapsamında gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgi verilerek ceza infaz hizmetlerinin adalet sistemindeki yeri ve önemi üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Gerçekleştirilen ziyarette, Cumhuriyet Başsavcımız Tuğan SARICA, hükümlü ve tutuklularla kurulan ilişkilerde etik ilkelere dayalı doğru yaklaşımı benimseyen, suçluların topluma kazandırılması, eğitim ve rehabilitasyon süreçlerinin uygulanmasında aktif rol oynayan tüm ceza infaz ve denetimli serbestlik personelinin 6 Haziran Ceza İnfaz Personeli Günü’nü kutlayarak, göstermiş oldukları özverili çalışmalar dolayısıyla kendilerine teşekkür etti.

Ceza İnfaz Kurumlarında ve Denetimli Serbestlik Müdürlüklerinde görev yapan tüm personelimizin, 6 Haziran Ceza İnfaz Personeli Günü’nü kutlar, özverili çalışmaları dolayısıyla kendilerine teşekkür ederiz.  

Saygılarımızla